Activitati-educative-2021-2022

Elevii clasei a VIII-a impreuna cu domnul profesor Dârdără Bogdan au desfășurat activitatea extrașcolara “Natură și spiritualitate”

Elevii claselor a VI-a si a VII-a, impreuna cu elevii de la Liceul cu Program Sportiv au vizitat Unitatea Militara din Iași-Copou

Unitatea militara, Muzeul Militar National ,, Regele Ferdinand I” si Sala pașilor pierduți din cadrul Universității ” Alexandru Ioan Cuza” Iași”

11 iunie 2022 – o zi la ”Șotron. Festivalul copilăriei”

11 iunie 2022 – o zi la ”Șotron. Festivalul copilăriei”. Elevi din clasele a VI-a si a VII-a  au fost invitați să coordoneze activitatea de pictură pe linguri de lemn din cadrul acestei ample manifestări, alături de doamna profesoară Ana Maria Țurcanu; Proiect in colaborare cu Muzeul Național al Literaturii Române.

1 iunie 2022 – Ziua Copiilor

Piesa de teatru dedicată copiilor cu ocazia aniversării lor a adus multe zâmbete pe chipurile celor mici. Mulțiumim domnului primar Mihai Darabana pentru sprijinul acordat!

Atelier experimental „Costumul popular pe linguri de lemn” (9 Mai 2022)

In cadrul proiectului ,,Punti intre rural si urban,, s-a desfasurat activitatea ,, Traditii si mestesuguri populare,, in parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv Iasi, Casa muzeelor Iasi si UAT Scanteia. 

la activitate au participat elevi din clasele a VI-a B si a VII-a B.

Activitate de informare si cooperare privind lupta impotriva traficului de persoane (5 Mai 2022)

Activitate extrascolara in parteneriat cu MAI si ANITP de informare si cooperare in lupta impotriva traficului de persoane, cu elevii claselor a VII-a și a VIII-a.

Limba și literatura română : Recenzie de carte (Aprilie 2022)

Activitate extrascolara :Încondeiere ouă cu ocazia Sărbătorilor Pascale (Aprilie 2022)

Activitate extrascolara: plantare flori și arbori “Educația prinde rădăcini” (Mai 2022)