Cu o mare bucurie și o emoție deosebită, astăzi, clopoțelul care vestea deschiderea noului an școlar 2023-2024 a sunat într-o școală nouă și modernă!

Vă anunțăm că am finalizat cu succes lucrările de modernizare și dotare a corpului A al Școlii Gimnaziale Scânteia, pregătind astfel terenul pentru ca elevii noștri să debuteze în acest an școlar în cele mai bune condiții posibile.

Această investiție a fost realizată cu dedicare și determinare, pentru a oferi tinerilor noștri un mediu propice în care să învețe și să se dezvolte. Modernizarea corpului A al școlii a inclus renovarea sălilor de clasă, amenajarea unor laboratoare dotate cu echipamente de ultimă generație și asigurarea unui mediu sigur și confortabil pentru procesul de învățare. Cu aceste investiții, dorim să contribuim la creșterea performanțelor școlare și la formarea unei noi generații de elevi pregătiți pentru provocările viitorului.

De asemenea, suntem bucuroși să vă anunțăm că am finalizat și construcția noii săli de sport din curtea școlii care va asigura un cadru optim pentru desfășurarea orelor de educație fizică, atât în interiorul sălii de sport, cât și pe terenul sintetic de sport inaugurat toamna trecută. Încurajăm activitatea sportivă și dorim să promovăm un stil de viață sănătos printre elevii noștri.

Avem încrederea că acest nou an școlar va fi unul plin de realizări și descoperiri pentru toți elevii noștri. Să dăm startul unei noi aventuri în lumea cunoașterii!

Leave a Comment